Kamaraerdei Kerekerdő Óvoda

Kamaraerdei Kerekerdő Óvoda

Nyári táborok

2018. május 04. - puzzletanodak

Véget ér a tanév. A diákok minden bizonnyal nagyon örülnek a nyári vakációnak. Ám a kisebbek szüleinek főhet a fejük: hová tegyék a gyereket a nyáron? Valóban nem egyszerű feladat 55 munkanapra felügyeletet biztosítani. Nyilván minden anyukának és apukának van valamennyi szabadsága, amelyet nagyrészt a gyerekével tölt. A szerencséseknek ott vannak a nagyszülők és más rokonok, akik biztosan elvállalnak egy-egy hetet. De ha nincs semmi tervetek, akkor hozzátok hozzánk a gyerekeket, a nyári táborainkba!

deciding-to-send-your-kids-to-camp.jpg

A táborok előnyei

Mint mindenkinek, az utazás és a környezetváltozás a gyerekeknek is jót tesz, hiszen egy kevés időre kiszakadhatnak a megszokott miliőből. Az élmények mellett ráadásul új barátokat is szerezhetnek maguknak, akik hasonló érdeklődési körrel bírnak. Egy jól kiválasztott tematikus táborban sok új dolgot megtanulhatnak a fiatalok, az itt megszerzett kellemes tapasztalatok akár egy életre szóló hobbi kezdetét is jelenthetik.

Angol táborok

  • Június 18-22
  • Június 25-29
  • Július 2-6

 

Nyári táborok

  • Július 2-6
  • Július 9-13
  • Július 16-20

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puzzletanodak.blog.hu/api/trackback/id/tr8913890056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása